Uw donatie helpt!

 

 

 

Overweegt u om een donatie te doen aan een goed doel? Bij Stichting Maria Magdalena brengt uw schenking langdurig positieve veranderingen tot stand!

Stichting Maria Magdalena zet zich sinds 2013 in voor jongeren in regio Alkmaar die hun uiterste best willen doen om hun doelen in het leven te bereiken, maar bij wie dat door omstandigheden niet altijd lukt.

Met behulp uw donatie en onze adequate en oplossingsgerichte ondersteuning kunnen onze jongeren na een moeizame periode in hun leven hun plekje op onze wereld vestigen.

Help ons nog meer mensen te bereiken en deel onze pagina op social media!

Waarom doneren?

 

Onze stichting is voortgekomen uit de wens jongeren op weg te helpen. Dat we deze wens inmiddels al geruime tijd aan het realiseren zijn komt voor een groot deel uit eigen investeringen en juist daarom hebben wij uw donatie hard nodig.

Allereerst vragen wij van onze jongeren maximale inzet, wilskracht en openheid. Wanneer jongeren beschikken over de juiste mentaliteit, zijn wij er om waar nodig ondersteuning te bieden. Hierbij kunt u denken aan coaching en begeleiding op verschillende gebieden (school, werk, sociaal, emotioneel etc.).

Wanneer wij een traject met een jongere starten vergt dat vaak ook (gedeeltelijke) financiële ondersteuning. Dit kunnen wij mede door donaties realiseren. Uw donatie is dus essentieel voor het mogelijk maken en het succesvol afronden van een traject!

Wij gaan zorgvuldig om met alle schenkingen die aan onze stichting gedaan worden. Zo kan uw donatie bijvoorbeeld worden ingezet als studiebijdrage, op deze manier draagt u constructief bij aan de toekomst van onze jongeren. Ook kunnen donaties worden ingezet om kosten rondom sport- en andere (educatieve) activiteiten te dekken. Het doel hiervan is de geestelijke gezondheid van de jongeren te versterken en zorgen dat ze als volwaardig kunnen participeren in onze samenleving.

Het doel van alle trajecten die wij starten is gericht op zelfstandigheid en zelfredzaamheid, uw donatie is hiervan het fundament.

Namens ons, en namens onze jongeren alvast onze dank voor uw donatie!

Heeft u vragen of wilt u meer weten of de mogelijkheden bespreken?

Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Wij zijn een ANBI stichting RSIN 8515 81183

KVK 55138330

 

IBAN nr NL10 ABNA 0519 3644 73

 

Sabrina de Bock
+31 6 43 79 27 84
info@stichtingmariamagdalena.nl
Gevestigd in Alkmaar

Contactgegevens

Sabrina de Bock

06 43 79 27 84
info@stichtingmariamagdalena.nl

Gevestigd in Alkmaar

Aanmelden

We ondersteunen jongeren met een wil om hun leven op de rit te krijgen.

Waar een wil is, is een weg.

Volg ons