Nieuws

Cityrun Alkmaar

sinds 2017

 

Sinds 2017 doen wij jaarlijks mee met de Cityrun van Alkmaar met onze jongeren, hun coaches en vrienden van de stichting. Ook sport is een onderdeel waar we met de stichting een gezonde bijdrage aan willen leveren en daarnaast is het altijd erg gezellig en komen ook oud jongeren altijd even langs om gedag te zeggen. Ieder jaar een feestje in ons mooie Alkmaar.

Auschwitz Birkenau

22 oktober 2021

Wij gaan met een groep jongeren een lang weekend naar Auschwitz op 22 oktober. We gaan een bezoek brengen aan de mooie stad Krakau, Auschwitz – Birkenau en de wereldberoemde zoutmijnen. Een reis die ik iedereen aanraad. De intensiteit van Auschwitz, het gevoel dat je bekruipt, de tragedie, je kunt het voelen, ruiken en zien. Het is een ervaring die je midden in het leven zet. We hebben GELUK ! En dat is precies wat we onze jongeren willen meegeven, ondanks alle narigheid in hun leven hebben we nog steeds geluk, kansen en kun je zorgen dat je een gelukkig, gezond en liefdevol leven krijgt. je krijgt het niet vanzelf je zult ervoor moeten vechten, je zult vallen en opstaan, 3 stappen vooruit maken en weer 1 terug maar je gaat vooruit, je zult je doelen behalen en steeds nieuwe maken . . . jij maakt het verschil

Waar een wil is, is een weg

 

Atelier in de Stadsfabriek

 

Sinds november 2021 huren wij een eigen atelier in de Stadsfabriek van Alkmaar om onze jongeren nog meer de kans te bieden zich te ontplooien. De Stadsfabriek is een broedplaats voor creativiteit, techniek, sport, IT, ondernemers en jongeren. Wij willen onze jongeren uitdagen om creatief te denken, wij willen hen motiveren en stimuleren om zich te ontplooien in een vruchtbare omgeving. In de Stadsfabriek kunnen de jongeren hun netwerk vergroten, hun talenten ontdekken en ontwikkelen en daarnaast plezier te hebben met elkaar.

Pluk de dag

 

Meer nieuws vind u op ons social media accounts

Facebook https://www.facebook.com/stichtingmariamagdalena

Instagram https://wwwinstagram.com/stmm_alkmaar