Mijn verhaal

Op deze pagina kunt u de verhalen lezen van jongeren die betrokken zijn geweest bij de Maria Magdalena stichting.  In eigen woorden omschrijven zij een gedeelte van hun levensverhaal of hun ervaring(en) met de stichting!

Het verhaal van een jongere

Algeheel rapportcijfer voor de ondersteuning van SMM: 10!
De steun wordt heel erg aangepast aan de persoon die de hulp nodig heeft, in plaats van “1 standaard ding”.

Het verhaal van Bert

Ik ben Bert (19) en woon samen met mijn vriendin Moniek (20). In het verleden zijn we samen wat laks geweest waardoor we een schuld hebben opgebouwd.

Het verhaal van Mariska

Het verhaal van MariskaHoi mijn naam is Mariska, ik wordt erg goed geholpen door de Maria...

Het verhaal van Cathy

Ik ben Cathy, 17 jaar en woon in Alkmaar. Ik doe atheneum 5 en wil later verloskundige worden.

Het verhaal van Bryan

Ik ben Bryan, 19 jaar oud en heb al 2 jaar steun vanuit het mariamagdalena fonds. Na een moeilijke thuis situatie was het beter om op mezelf te gaan wonen.

Het verhaal van Bilge

Ik ben Bilge en ben 17 jaar oud. Al sinds mijn jeugd had ik ideeën over een eigen modebedrijf te hebben.

Het verhaal van Doortje

Ik ben Doortje, 17 jaar jong. Ik woon op het moment in een pleeggezin. Op mijn 18e ben ik verantwoordelijk voor mezelf en zal ook ik aan het idee moeten wennen dat ik op mezelf woon.

Het verhaal van een jongere

Op 16 jarig leeftijd ben ik op mijzelf gaan wonen door mijn thuissituatie, dit liep allemaal via een instantie die ervoor zorgde dat ik een begeleidend kon wonen. Op mijn achttiende verjaardag kwam ik daar alleen voor te staan wat me nogal zwaar viel.

Het verhaal van Naomi

Ik ben Naomi en ben 16 jaar. ik woon sinds een paar maanden met mijn zus samen in Alkmaar. ik heb eerst een tijd in een opvanggezin in Haarlem gewoond