Het verhaal van Bert

Ik ben Bert (19) en woon samen met mijn vriendin Moniek (20). In het verleden zijn we samen wat laks geweest waardoor we een schuld hebben opgebouwd. Deze situatie rommelde door tot we met Maria Magdalena om de tafel gingen. Inmiddels staan we onder bewind voering voor onze schulden, wonen we prachtig in hartje Alkmaar, hebben we allebei een vaste baan en kunnen we financiële wensen uitspreken die serieus worden genomen door de stichting. Ik heb laatst bijvoorbeeld een professionele set voor me werk als glazenwasser gekregen en mag eerdaags aan me rijbewijs beginnen. Wij ervaren de stichting als oprecht, medelevend en geweldig. Iets negatiefs kunnen wij niet bedenken.

Array
100% LikesVS
0% Dislikes

Uw donatie helpt!

 

 

 

Overweegt u om een donatie te doen aan een goed doel? Bij Stichting Maria Magdalena brengt uw schenking langdurig positieve veranderingen tot stand!

Stichting Maria Magdalena zet zich sinds 2013 in voor jongeren in regio Alkmaar die hun uiterste best willen doen om hun doelen in het leven te bereiken, maar bij wie dat door omstandigheden niet altijd lukt.

Met behulp uw donatie en onze adequate en oplossingsgerichte ondersteuning kunnen onze jongeren na een moeizame periode in hun leven hun plekje op onze wereld vestigen.

Help ons nog meer mensen te bereiken en deel onze pagina op social media!

Contactgegevens

Sabrina de Bock

06 43 79 27 84
info@stichtingmariamagdalena.nl

Gevestigd in Alkmaar

Aanmelden

We ondersteunen jongeren met een wil om hun leven op de rit te krijgen.

Waar een wil is, is een weg.

Volg ons