Het verhaal van Bert

Ik ben Bert (19) en woon samen met mijn vriendin Moniek (20). In het verleden zijn we samen wat laks geweest waardoor we een schuld hebben opgebouwd. Deze situatie rommelde door tot we met Maria Magdalena om de tafel gingen. Inmiddels staan we onder bewind voering voor onze schulden, wonen we prachtig in hartje Alkmaar, hebben we allebei een vaste baan en kunnen we financiële wensen uitspreken die serieus worden genomen door de stichting. Ik heb laatst bijvoorbeeld een professionele set voor me werk als glazenwasser gekregen en mag eerdaags aan me rijbewijs beginnen. Wij ervaren de stichting als oprecht, medelevend en geweldig. Iets negatiefs kunnen wij niet bedenken.