Het verhaal van Mariska

 Hoi mijn naam is Mariska, ik wordt erg goed geholpen door de Maria Magdalena stichting! De Maria Magdalena stichting steunt mij financieel zodat ik op mezelf kan wonen. Zonder hun had dat niet gekund, want ik zit nog fulltime op school, en met mijn bijbaantje verdien ik niet genoeg om het allemaal te kunnen betalen. Ze willen als tegenprestatie natuurlijk wel goede resultaten zien op school en in contact blijven. Ik ben er erg blij mee, want ze steunen me ook als ik wat minder lekker in mijn vel zit of als ik ergens mee zit kan ik altijd bellen of whatsappen.

Groetjes Mariska

Array
100% LikesVS
0% Dislikes

Uw donatie helpt!

 

 

 

Overweegt u om een donatie te doen aan een goed doel? Bij Stichting Maria Magdalena brengt uw schenking langdurig positieve veranderingen tot stand!

Stichting Maria Magdalena zet zich sinds 2013 in voor jongeren in regio Alkmaar die hun uiterste best willen doen om hun doelen in het leven te bereiken, maar bij wie dat door omstandigheden niet altijd lukt.

Met behulp uw donatie en onze adequate en oplossingsgerichte ondersteuning kunnen onze jongeren na een moeizame periode in hun leven hun plekje op onze wereld vestigen.

Help ons nog meer mensen te bereiken en deel onze pagina op social media!

Contactgegevens

Sabrina de Bock

06 43 79 27 84
info@stichtingmariamagdalena.nl

Gevestigd in Alkmaar

Aanmelden

We ondersteunen jongeren met een wil om hun leven op de rit te krijgen.

Waar een wil is, is een weg.

Volg ons