Het verhaal van Bryan

Ik ben Bryan, 19 jaar oud en heb al 2 jaar steun vanuit het mariamagdalena fonds. Na een moeilijke thuis situatie was het beter om op mezelf te gaan wonen, zodat ik mij kon richten op mijn studie. Ik had helaas nog niet de mogelijkheden hiervoor, tot dat ik hoorde over deze stichting. Op financieel gebied helpen ze me, maar ook de woonruimte waar ik naar zocht hebben ze voor mij gevonden. Zonder het mariamagdalena fonds had mijn toekomst er niet zo kleurrijk uit gezien als nu. Als tegen prestatie worden goede resultaten verwacht, ik voel mij hierdoor ontzettend gemotiveerd!