Het verhaal van Doortje

Ik ben Doortje, 17 jaar jong. Ik woon op het moment in een pleeggezin. Op mijn 18e ben ik verantwoordelijk voor mezelf en zal ook ik aan het idee moeten wennen dat ik op mezelf woon. De stichting Maria Magdalena helpt mij financieel. Zonder de stichting zou ik niet de opleiding kunnen doen waar ik al mijn hele leven van droom. Ook zou ik zonder de stichting niet op mezelf kunnen wonen. De stichting helpt mij met van alles, als het iets is wat ik echt wil, dan zullen wij samen met een oplossing komen om het werkelijkheid te laten worden! Ik ben de stichting onwijs dankbaar met alles wat zij voor mij willen doen. En dat alles omdat ik weet wat ik wil met mijn toekomst! Ik kan de stichting nooit genoeg bedanken voor alles wat ze voor me doen!