Het verhaal van Doortje

Ik ben Doortje, 17 jaar jong. Ik woon op het moment in een pleeggezin. Op mijn 18e ben ik verantwoordelijk voor mezelf en zal ook ik aan het idee moeten wennen dat ik op mezelf woon. De stichting Maria Magdalena helpt mij financieel. Zonder de stichting zou ik niet de opleiding kunnen doen waar ik al mijn hele leven van droom. Ook zou ik zonder de stichting niet op mezelf kunnen wonen. De stichting helpt mij met van alles, als het iets is wat ik echt wil, dan zullen wij samen met een oplossing komen om het werkelijkheid te laten worden! Ik ben de stichting onwijs dankbaar met alles wat zij voor mij willen doen. En dat alles omdat ik weet wat ik wil met mijn toekomst! Ik kan de stichting nooit genoeg bedanken voor alles wat ze voor me doen!

100% LikesVS
0% Dislikes

Uw donatie helpt!

 

Overweegt u om een donatie te doen aan een goed doel? Bij Stichting Maria Magdalena brengt uw schenking langdurig positieve veranderingen tot stand!

Stichting Maria Magdalena zet zich sinds 2013 in voor jongeren in regio Alkmaar die hun uiterste best willen doen om hun doelen in het leven te bereiken, maar bij wie dat door omstandigheden niet altijd lukt.

Met behulp uw donatie en onze adequate en oplossingsgerichte ondersteuning kunnen onze jongeren na een moeizame periode in hun leven hun plekje op onze wereld vestigen.

Help ons nog meer mensen te bereiken en deel onze pagina op social media!

Contactgegevens

Sabrina de Bock

06 43 79 27 84
info@stichtingmariamagdalena.nl

Gevestigd in Alkmaar

Aanmelden

We ondersteunen jongeren met een wil om hun leven op de rit te krijgen.

Waar een wil is, is een weg.

Volg ons