Het verhaal van een jongere

Op 16 jarig leeftijd ben ik op mijzelf gaan wonen door mijn thuissituatie, dit liep allemaal via een instantie die ervoor zorgde dat ik een begeleidend kon wonen. Op mijn achttiende verjaardag kwam ik daar alleen voor te staan wat me nogal zwaar viel. Dankzij de hulp van Maria Magdalena stichting heb ik een eigen woonruimte wat me een hele hoop stress scheelde. Ik kon me bezig houden met school en heb daardoor mijn diploma gehaald! Nu ben ik bezig met een vervolg opleiding, waar ik voor verpleegkundige studeer. Ik ben blij dat er mensen zijn die mij niet alleen financieel maar ook emotioneel steunen en me af en toe een schop onder mijn kont geven. Soms maak ik stomme fouten en toch blijven zij mij steunen en blijven achter mij staan. Zij zorgen ervoor dat ik het vlaggetje boven aan de trap kan bereiken en zal ze hier in de toekomst nog steeds dankbaar voor zijn. Sabrina heeft mij een hoop geleerd en is daarnaast een goed voorbeeld voor mij. Je kan een hele hoop bereiken ook al zit het niet altijd mee, maar.. ‘Waar een wil is, is een weg ‘.

Array
100% LikesVS
0% Dislikes

Uw donatie helpt!

 

 

 

Overweegt u om een donatie te doen aan een goed doel? Bij Stichting Maria Magdalena brengt uw schenking langdurig positieve veranderingen tot stand!

Stichting Maria Magdalena zet zich sinds 2013 in voor jongeren in regio Alkmaar die hun uiterste best willen doen om hun doelen in het leven te bereiken, maar bij wie dat door omstandigheden niet altijd lukt.

Met behulp uw donatie en onze adequate en oplossingsgerichte ondersteuning kunnen onze jongeren na een moeizame periode in hun leven hun plekje op onze wereld vestigen.

Help ons nog meer mensen te bereiken en deel onze pagina op social media!

Contactgegevens

Sabrina de Bock

06 43 79 27 84
info@stichtingmariamagdalena.nl

Gevestigd in Alkmaar

Aanmelden

We ondersteunen jongeren met een wil om hun leven op de rit te krijgen.

Waar een wil is, is een weg.

Volg ons